Strategiimplementeringsprocesser

Virksomhedens situation

  • Virksomheden står med enten en SAMLET ny strategi, eller man har en ny DEL-strategi på et område, som man ønsker implementeret.
  • Det er forretningskritisk for virksomhedens konkurrencekraft, at strategien implementeres effektfuldt, hvorved forstås såvel i DYBDEN og med en hurtig HASTIGHED.
  • Man ønsker at få ekspertise tilført til at designe og facilitere en strategiimplementeringsproces, hvor der særligt er fokus på
    • At skabe øget forretningsforståelse
    • At man lykkes med de kultur- og adfærdsforandringer, som strategien kræver
    • At der skabes et ”sense of urgency” krydspres på organisationen om at lykkes med at eksekvere strategien.

Elementer i ‘Strategiimplementeringsprocesser’

Strategipædagogisering
Strategien gøres klar til en pædagogisk og huskbar præsentation.
Strategiformidling
Lederne klædes på til at kunne stå på mål for strategien.
Strategiudrulning
Der tilrettelægges og gennemføres et styret implementeringsforløb, som sikrer, at man overalt i organisationen arbejder med strategiimplementeringen og typisk med et særligt fokus på at sikre, at også 1. linjelederne hjælpes til at håndtere deres del af strategiimplementeringen. Der anvendes en række implementerings”teknikker” så som ”XX-ugers forløb”, ”Fremdriftsfokus” og ”Læringsfokus”.
Strategiforankring
Synliggørelse af succeshistorier og fokus på det lange seje træk med kulturforandringselementerne, der indgår i strategien.

strategiimplementeringsprocesser_large

4.500+ … har allerede tilmeldt sig

Modtag artikler

Gør som 4.500+ andre og få vores executive brief og om aktuelle trends, cases og erfaringer indenfor strategi-implementering og kundeorientering.