Persondatapolitik

Persondatapolitik for modtagere af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale

Denne politik er gældende for Klaus Lund & Partnere, CVR-nummer 31 94 10 40.

Denne persondatapolitik er opstillet for at imødekomme behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle persondata, som vi modtager.

  1. Hvilke persondata indsamler og behandler vi?

Klaus Lund & Partnere har brug for en række personoplysninger for at kunne sende dig vores nyhedsbreve med bl.a. artikler om kundeorientering og strategiimplementering.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du vælger at modtage nyhedsbreve og artikler fra os:

E-mailadresse, for- og efternavn, titel, virksomhedsnavn, adresse, telefonnummer, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet) samt de eventuelle øvrige data, der måtte være nødvendige for at kunne sende dig nyhedsbreve.

  1. Hvornår indsamler og anvender Klaus Lund & Partnere data om dig?

Klaus Lund & Partnere indsamler oplysninger om dig:

  • Når du tilmelder dig online markedsføringsmaterialer (herunder nyhedsbreve med bl.a. modtagelse af artikler).

Klaus Lund & Partnere indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at kunne sende dig nyhedsbreve elektronisk eller med fysisk post.

Klaus Lund & Partnere indsamler og/eller køber ikke persondata fra tredjepart.

  1. Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmesider scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af få medarbejdere.

  1. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet til Klaus Lund & Partnere videregives kun til:

  • Interne medarbejdere
  • Databehandlere med henblik på markedsføring (markedsføring på f.eks. web, sociale netværk, nyhedsbreve og artikeludsendelse).

Vi samarbejder med følgende databehandlere: Campaign Monitor, Linkedin og Google
Analytics, som vi har indgået databehandleraftaler med for at sikre, at dine persondata håndteres og opbevares forsvarligt, og således at ingen uvedkommende tredjepart har adgang til dine persondata. Alle vore databehandlere opfylder EU’s GDPR af 25. maj 2018.

Mere information om persondatapolitikken hos vores databehandlere fås via disse link:

Klaus Lund & Partnere anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Hvis du ikke ønsker dette, kan du forhindre Google Analytics i at få adgang til dine data, når du benytter vore hjemmesider. Du kan se her, hvordan du gør: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve og artikler, kan du følge instruktionerne i bunden af nyhedsbrevet, hvor der altid er en mulighed for at afmelde vores nyhedsbreve. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan du altid afmelde dig ved at kontakte os direkte.

  1. Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Vi opbevarer dine data så længe som du ønsker at modtage vores nyhedsbreve med artikler mv.

  1. Hvad sker ved en eventuel datalækage?

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Klaus Lund & Partnere eller hos eksterne databehandlere iværksættes handlinger, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Klaus Lund & Partnere, bedes du til enhver tid tage kontakt til os.

  1. Hvordan får du adgang til dine data?

Du kan altid selv ændre i dine oplysninger, der anvendes til at udsende nyhedsbreve og artikler. Det gør du nederst i mailen med nyhedsbreve og artikler.

Du kan altid få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, og hvis du ønsker dette, bedes du kontakte os på kl@klauslund.dk. Du kan ligeledes altid anmode om at få dine persondata slettet. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du også kontakte os på kl@klauslund.dk.

Ved afmelding af nyhedsbreve og artikler fra Klaus Lund & Partnere slettes alle tilsagn, du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik eller til, hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte os. Dataansvarlig hos Klaus Lund & Partnere er Klaus Lund, kl@klauslund.dk, tlf. 40 35 67 65.