Persondatapolitik for kunder

Persondatapolitik for kunder

Denne politik er gældende for Klaus Lund & Partnere, CVR-nummer 31 94 10 40.

Denne persondatapolitik er opstillet for at imødekomme behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle persondata, som vi modtager i forbindelse med kundeopgaver.

  1. Hvilke persondata indsamler og behandler vi?

Klaus Lund & Partnere har brug for en række personoplysninger for at kunne samarbejde med dig og din virksomhed og opretholde servicering af kundeforholdet. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du køber konsulentydelser hos os:

E-mailadresse, for- og efternavn, titel, virksomhedsnavn, adresse, telefonnummer mv. samt de eventuelle øvrige data, der måtte være nødvendige for at gennemføre en leverance.

  1. Hvornår indsamler og anvender Klaus Lund & Partnere data om dig?

Klaus Lund & Partnere indsamler oplysninger om dig:

  • Når Klaus Lund & Partnere gennemfører en konsulentopgave, også i dialogen
    inden og efter en opgave gennemføres.
  • Når du afgiver personoplysninger på anden vis til Klaus Lund & Partnere.

Klaus Lund & Partnere indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt.

Klaus Lund & Partnere indsamler og/eller køber ikke persondata fra tredjepart.

  1. Hvordan beskytter vi dine informationer?

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af få medarbejdere.

  1. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet til Klaus Lund & Partnere videregives kun til interne medarbejdere.

Vi samarbejder med følgende databehandler: Inventio.it A/S, som vi har indgået databehandleraftaler med, således at det sikres, at dine persondata håndteres og opbevares forsvarligt, og således at ingen uvedkommende tredjepart har adgang til dine persondata. Alle vore databehandlere opfylder EU’s GDPR af 25. maj 2018.

  1. Hvor længe opbevares dine personoplysninger?

Ved et aktivt kundeforhold opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op til 5 år. (Vi har erfaring med, at vores kunder kan komme tilbage til os for samarbejde om nye opgaver efter både 1, 2 og 3 år og vælger derfor at opbevare data i op til 5 år). Du kan til enhver tid anmode os om, at få dine persondata slettet efter en kortere periode.

  1. Hvad sker ved en eventuel datalækage?

Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Klaus Lund & Partnere eller hos eksterne databehandlere iværksættes handlinger, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Klaus Lund & Partnere, bedes du til enhver tid tage kontakt til os.

  1. Hvordan får du adgang til dine data?

Du kan altid få oplyst, hvilke data vi har registreret om dig, og hvis du ønsker dette, bedes du kontakte os på kl@klauslund.dk. Du kan ligeledes til enhver tid få alle eller dele af dine persondata slettet. Såfremt du ønsker dette, bedes du også kontakte os på kl@klauslund.dk.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik eller til, hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte os. Dataansvarlig hos Klaus Lund & Partnere er Klaus Lund, kl@klauslund.dk, tlf. 40 35 67 65.