Aktuelle trends strategiimplementering

Forside / Viden & Inspiration / Aktuelle trends strategiimplementering

Aktuelle trends strategiimplementering

Klaus Lund & Partnere arbejder hele tiden med at fange de nyeste trends inden for vores 2 kernekompetenceområder: Strategiimplementering og kundeorientering. Derfor har vi altid den nyeste og helt opdaterede viden. Nedenfor finder du:

  • Vores bud på aktuelle trends for 2015 inden for strategiimplementering
  • Relevante og aktuelle artikler om trends inden for strategiimplementering
  • Relevante og aktuelle Børsen blogs om trends inden for strategiimplementering

Hvis du vil have vores bud på aktuelle trends for 2015 inden for kundeorientering, kan du læse mere her: Aktuelle trends kundeorientering

Vores bud på aktuelle trends for 2015 inden for strategiimplementering
  1. Effektiv strategieksekvering som disciplin vil i mange virksomheder bliver ophøjet til at blive et ”Must Win Battle”.
  2. Flere virksomheder vil som en del af deres strategiimplementerings-planlægning gennemføre assessment af virksomhedens strategiimplementerings-erfaringer, kompetencer og evner.
  3. Bestyrelserne vil ikke alene interessere sig for strategier og resultatmål, men også dykke dybere ned og kræve indsigt i strategiimplementerings-planerne for at se, om de er overbevisende nok.
  4. Der vil i strategierne være rigtig mange ”go-no go” og ”what if” scenarier som udtryk for den alerthed, der fortsat er om at komme succesfuldt i mål med resultaterne.
  5. Struktureret arbejde med frigørelse af TID til strategiimplementerings-arbejdet. Klassisk ”time management” og ”personlig effektivitet” som værktøjer vil blive revitaliseret og nu koblet til strategieksekveringen.
  6. Revitalisering af kampgejsten vil være et systematisk indsatsområde i de organisationer, som efter finanskrisen er ”mentalt” slidte, trætte og mangler tilstrækkelig selvværd.
  7. HR får et endnu tættere samarbejde i strategiimplementeringen med deres nye ”naboer”, nemlig CSR, arbejdsmiljø og kommunikation.
executive-brief-eksempler-150px

Executive brief

Tilmeld dig vores executive brief og modtag 5-6 artikler årligt omkring aktuelle trends, cases og erfaringer indenfor strategi-implementering og kundeorientering.

Du er nu tilmeldt Executive Brief