Uddannelser og træning

Forside / Løsninger / Uddannelser og træning

Uddannelser og træning

Fra vores mange års arbejde med strategiimplementeringer bredt set og organisatorisk implementering af kundeorienterede kulturer har vi meget store, praktiske erfaringer med at udvikle og skræddersy trænings- og uddannelsesforløb/koncepter til:

  • Topledelser
  • Mellemledere
  • Medarbejdere.

Vi kan f.eks. bidrage med at skræddersy strategiformidling og forretningsforståelses uddannelser i virksomhedens egen strategi, herunder via Train the Trainer forløb klæde lederne på til selv at formidle det til medarbejderne.

Inden for kundeorientering og Customer Experience Management kan vi endvidere tilbyde uddannelsesprogrammer, som tager sigte på holdningsbearbejdning, kulturforandringer, kompetenceudvikling og færdighedstræning.

I forbindelse med træning og uddannelsesprogrammer assisterer vi typisk også med at tilrettelægge implementeringsforløb, som sikrer, at tingene bliver anvendt og forankret i dagligdagen.

Opgavetyper i Uddannelser og Træning

executive-brief-eksempler-150px

Executive brief

Tilmeld dig vores executive brief og modtag 5-6 artikler årligt omkring aktuelle trends, cases og erfaringer indenfor strategi-implementering og kundeorientering.

Du er nu tilmeldt Executive Brief